САМСОНЕНКО: Можам да бидам тренер и на машкиот и на женскиот тим

  • November 4, 2016
  • Коментари

Откако ја совладавме и Астраханочка на гостински терен заедно со Кокшаров и Станковски, во шега реков дека можам да бидам тренер и на машката и на женската екипа на Вардар. Затоа тренерите се ангажираа и сега имаме нов тренер и во женскиот тим

Фото: Телеграф.мк/Влатко Перковски

Претходно «
Следно »