САМ СЕБЕ СЕ УБИ: Како Алаѓозовски го „уби“ министерот Алаѓозовски

  • March 27, 2018

Созијалните мрежи имаат многу негативни карактеристики, но и една позитвивна. Не забораваат! Дури и да избришете ваш пост, некој некаде го чува.

Па така и во случајов со Твитот на пред 5 години слободоумниот Алаѓозовски, со кој денеска сигруно нема да се поситовети министерот Алаѓозовски.

Претходно «
Следно »