САНКЦИИ ПОД ИТНО: Кучко, краво негователка во гевгелиска градинка го смирува расплаканото дете (видео)

  • August 6, 2018
  • Коментари

Кучко една, краво… Вака воспитувачки и негователки ги смирувале расплаканите деца во гевгелиска градинка. На социјалните мрежи е објавено видео од детска градинка, на кое се слуша плач на дете. Според коментарот на девојката која го постирала видеото, детето плачело два часа, додека се слушало викање од негователките – краво, кучко…

https://www.facebook.com/julijana.ortakovska.5/videos/1053967018101037/

Претходно «
Следно »