САНОС Е УШТЕ ЕДНА ЛАГА: Заев лажеше на јавна сцена, колку ќе толерира народот ќе видиме во иднина!

  • September 24, 2017
  • Коментари

Излезе на виделина дека претседателот на владата отиде да проммовира нова фабрика, со ново производство, а се испостави дека таа фабрика не работи, дека има тројца формално вработени, има искршени прозори, руинирана е. Се работи за уште една од редицата измами, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски во гостувањето во Дневникот на Сител.

-Измами на јавна сцена. Колку тоа народот ќе го толерира во иднина ќе видиме. Мислам дека нема и дека упте на 15-ти октивмри ќе му одговори и што мисли за автобусите во Санос и државната помош што ќе има ја даваше. Што мисли за средбата со Трамп, за договоорот со Бугарија, за начинот на кој планира да го решава името со Грција, вели Груевски.

Претходно «
Следно »