САШО ТАСЕВСКИ КОНТРА ЗАЕВ: „Како радикал ќе се бори против радикалите од својата екипа, да ми је знати?“

  • May 7, 2018

И актерот Сашо Тасевски, кој неодамна остана без зборови во интервју на една емисија, каде му беа прочитани неговите ставови кои ги објавувал на социјалните мрежи, се „сврте“ против Заев кога станува збор за вработувањето на командант Хоџа за советник во владата

„Како радикал ќе се бори против радикалите од својата екипа, да ми је знати?
Можеби се сменил преку ноќ… колку да преживее? Што ако не се сменил? Колку за едно платиче, може и друго да работи, наместо да не спасува од радикали.“ – напиша Тасевски на Твитер.

Претходно «
Следно »