САШО ТАСЕВСКИ: Лекарски тим под итно да влезе во Собрание и да направи систематски со тест на тешки и лесни дроги

  • May 15, 2019

Под итно да влезе во Собрание лекарски тим и да направи систематски на пратениците, со тест на тешkи и лесни дpоги. Да се види зошто државава ни е дpогиpана, пишува екс-директорот на Драмски театар, Сашо Тасевски на својот Фејсбук профил.

 

Претходно «
Следно »