СВЕТКАВИ КАКО ДИСКО-ТОПКИ : Лила и Мелита се разминаа во деколтеата

  • January 1, 2019
  • Коментари

За најлудата ноќ Лила и Мелита избрале речиси иста креација, сребрен костим кој се прелева како диско-топка. Иако им се вкрстиле вкусовите, им се разишле видувањата за деколтето. Мелита се одлучила за подрcка варијанта, со В-израз, а Лила, пак, за посуптилен израз на секcпилот.

Лила ја поминала најлудата ноќ во Скопје, во друштво на Сергеј Варошлија и Боки 13, а Мелита, пак, се стискала во сепаре во казино во Гевгелија со Александра Накова.

Според она што го објавиле и двете, не им недостасувала возбуда.

Претходно «
Следно »