СВЕЧЕНА СЕДНИЦА НА ОПШТИНА ТИВАТ: Претседателот на ГРОМ Стевчо Јакимовски како почесен граѓанин на Тиват дел од свечената седница на црногорската општина

  • November 21, 2017
  • Коментари

Претседателот на ГРОМ г-дин. Стевчо Јакимовски и почесен граѓанин на Тиват, на 21 ноември присустваше на Свечената Академија и одбележувањето на Денот на Општина Тиват.

Присуството на високиот гостин од Република Македонија уште еднаш го потврди пријателството кое се воспостави пред девет години со збратимувањето на Општина Карпош и Тиват.

 
Претходно «
Следно »