СДСМ АКТИВИРА ПОГУБНО СЦЕНАРИО: Поради очекуваниот голем пораз, СДСМ ги повлекува претставниците во ИО!

  • December 11, 2016
  • Коментари

СДС во овие моменти го активира планот за напуштање на изборните комисии од страна на членовите на СДС. Имено, после сознанието дека сите бројки кажуваат дека разликата ќе е најмалку 10 пратенички места во корист на ВМРО, СДС ја активира оваа стратегија – ексклузивно пренесува новинарот Миленко Неделковски

sdsm-stab

[kopa_block_quote class=”e.g. kopa-blockquote-1, kopa-blockquote-2″]Во овој момент, членовите на нивните изборни комисии се алертирани да бидат спремни, па доклолку фактичкото пребројување ги покаже сомнежите за огромна разлика во корист на ВМРО, СДС ќе ги напушти изборните комисии. Нема да ги потпише листите…
Тоа ќе му даде моќ на ДИК да не ги признае, или да го одложува признавањето на изборите.
Тоа значи нова етапа на хаос во држаава.[/kopa_block_quote]

milenko_fb

Претходно «
Следно »