Северина пет години тајно беше во врска со овој маж – раскинувањето и го смени животот

  • November 23, 2018

Иако се знае за повеќето турбулентни врски на Северина кои ги имаше пред да стане госпоѓа Којиќ и да се омажи за синот на Кеба, Игор кој е помлад од неа, пејачката имаше и една врска во тајност и тоа пет години.

Имено, Северина тајно беше со музичкиот продуцент Зринко Тутиќ.

Кога раскинала со него, таа отишла во друга продукциска куќа и почнала да ја гради успешната кариера која и трае и денес.

Претходно «
Следно »