СЕВЕРНА ГИ СМИРИ САМКА И АМДИ: Прегрнати и насмеани од уво до уво, сега се први другари

  • January 12, 2019

Пратениците од мнозинството кои гласаа за уставните измени, не го кријат задоволството од успешно завршената работа. Многумина поставија заеднички фотографии од македонскиот Парламент, пред и по гласањето за уставни измени.

Сепак, во преден план, барем на социјалните мрежи беше средбата помеѓу Амди Бајрам и Самка Ибраимовски, двајцата лидери на двете најголеми ромски партии, кои максимално војуваа еден против друг.

Но, со промената на името во Република Северна Македонија, веројатно и тие веруваат во нов почеток, поради што заеднички еден крај друг се фотографираа и за сето тоа се пофалија на социјалните мрежи.

Претходно «
Следно »