СЕВЕРНА, ЗАБЕТОНИРАНА: Погледнете ја новата „Седмица“ со Коле Чашуле!

  • January 26, 2019
  • Коментари

Погледнете ја новата „Седмица“ на Коле Чашуле. Сублимат на целата претходна недела во која владата одлучи да не преименува во Северна, да ги стопира зголемувањата на пензионерите, ја направи државата двојазична

 

 

  • По поскапата акциза, зголемениот данок, катастрофата во здравството, ударот на пазарџиите, Заев и владата им се свртеа на пензионерите – нема поголеми пензии
  • Северна е забетонирана, освен името, идентитетот и јазикот, плаќаме и со погазување на правната држава и демократија
  • Со законот за јазици, договорот со Бугарија и со Преспанскиот, Заев целосно ги прегази точка по точка гаранциите со кои доби мандат од претседателот

 

 

Претходно «
Следно »