СЕГА И РИНГТОН ОД „НЕШТО ЌЕ ТЕ ПИТАМ БAБO“: Нов рингтон за вашиот мобилен, тука можете и да го симнете на вашиот телефон

  • March 26, 2019
  • Коментари

Се појави и ринг-тон од преработката на песната “Нешто ќе те питам бабо” oд “Некст Тајм”.

Со оглед на тоа дека песната за помалку од еден ден доби над 120.000 прегледи само на официјалниот канал на “Јутјуб”, овој ринг-тон со сигурност веднаш ќе се најде на илјадници мобилни телефони.

Ринг-тонот можете да го симнете на следниот линк:

https://drive.google.com/file/d/1xUfOjkwLblINZi6AknLEOYKyi0wt4I-l/view

Претходно «
Следно »