СЕГА И СО ПРЕВОД: Погледнете го „газењето“ на целата провладина пропаганда за капитулантскиот договор – Бил Павлевски исчисти под со Петар Арсовски!

  • June 22, 2018

Македонскиот аналитичар Петар Арсовски и претседателот на Македонското меѓународно движење на човекови права беа дел од телевизиското гостување на англискиот сервис на Турската телевизија.

Погледнете ја оваа верзија со превод:

Претходно «
Следно »