Седницата за буџетот закажаната на 17 октомври

  • October 12, 2016
  • Коментари

Претседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Вељаноски за 17 октомври го закажа почетокот на 125. седница на која пратениците треба да расправата за Предлог-буџетот за 2017 година.

sobranie

Владата го достави до Собранието Предлог-буџетот откако и беше вратен на разгледување по завршување на амандманската расправа во Собранието.

Расправата за Предлог-буџетот на пленарната седница може да трае најмногу пет дена.

Претходно «
Следно »