December 4, 2021, 6:36 pm

Селмани: Kpиминалот има име! ДУИ!

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Новинарот Насер Селмани на својот фејсбук профил коментираше

„Криминалот има име! ДУИ!“

Latest News

Пецаков: Започнуваме постапка за брендирање на услуги и издавање сертификати од Биосферен резерват на УНЕСКО, Охрид – Преспа

Градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков, преку “ZOOM” платформата оствари средба со претставникот на Fondacione Santagata -Торино, Алесио Ре и...

More Articles Like This