СЕМЕЈСТВОТО НА ЕДЕН ЛИДЕР НА ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА СЕ СПРЕМА ЗА ИСЕЛУВАЊЕ: Поднеле барање за интернационален извод од матична книга!

  • December 10, 2016

Ова се интернационални изводи од матична книга на родените, кои се упатуваат и користат за добивање на иселеничка виза. Братот на лидерот на една политичка партија, В.З. и неговата сопруга С.З. се готват да пребегнат во друга држава и да ја напуштат Македонија.izvodi_zaevi-2

Очигледно знаат дека нивната партија е пред тежок пораз и тие се спремаат за напуштање на државата. Дополнително В.З. беше посочуван како човек кој брат му – лидер на политичката партија – го посочува за главен собирач на поткупот кој се исплаќа за матни зделки што можеше да се види и од видеото каде градоначалник на една општина бара поткуп од 200 илјади евра. Тие се спремале да се иселат во некоја западно европска земја, веројатно Швајцарија.

Ова значи дека семејството на лидерот на политичката партија и градоначалник на една Македонска општина се свесни дека ги очекува тежок пораз.izvodi_zaevi-1

Претходно «
Следно »