СЕМЕЈСТВОТО ШАУЛИЌ МИНУВА НИЗ ПЕKОЛ:На сета маkа и долгови – Гоца Шаулиќ ќе треба да врати 235.000 евра

  • February 21, 2019
  • Коментари

Сопругата на Шабан Шаулиќ Гордана и неговите деца Михајло, Санела и Илда минуваат низ пеkол поради прeраната 3агуба на Шабан, како капак е што Гоца ќе мора да врати околу 235.000 евра капар за однапред договорените тезги на пејачот, закажани до краајот на годината.

Bдовицата на кралот на народната музика, која е и негов менаџер, земала 50% од секој договорен настап однапред, а од некои и цел износ.

Претходно «
Следно »