ГЛАВНИОТ И ОДГОВОРЕН УРЕДНИК НА „НЕЗАВИСЕН“: Срамота само најтешките криминалци се амнестираат!

  • October 15, 2018

По отворената понуда на Заев за амнестија на обвинетите за 27 април, јавноста жестоко реагираше, поради фактот што веќе неколку месеци, власта потенцира дека опозицијата е страната која бара амнестија.

Сега повеќе од очигледно е дека Заев и СДСМ е страната која упорно нуди амнестија во замена на гласовите на опозицијата за промена на уставното име. Имено на ваквиот непристоен предлог реагираше и главниот и одговорен уредник на „Независен Весник“ која на Фејсбук коментираше дека е ,, срамота, само најтешките криминалци се амнестираат’’.

Претходно «
Следно »