Сестрите Тамара и Тијана на плажа – наѕира трудничкото стомаче

  • August 4, 2018

Откако неколку пати летово беа на море, сестрите Тамара и Тијана одлучија повторно да заминат на плажа, но овој пат на Охридското езеро.

Од својата дружба сестрите споделија и фотографии на социјалните мрежи.

Тамара го очекува своето второ дете, па на фотографиите може да се забележи дека наѕира и стомачето.

Претходно «
Следно »