СЕ ВПЛЕТКА ЛИ ВЛАСТА ВО УШТЕ ПОГОЛЕМ СКАНДАЛ: #Бојкотирам бараат одговорност – судијката Арнаудовска открила службена тајна!

  • November 15, 2018

Движењето Бојкотирам бара одговорност за незаконско прислушкување на институцијата Претседател на Р. Македонија од страна на УБК

На нивната Фејсбук страница, пишува дека разрешувањето, односно оставката на судијката Анета Арнаудовска е поради тоа што открила службена тајна дека се прислушуваат Вилата Водно и Кабинетот на претседателот

“Бараме одговорност за незаконско прислушкување на институцијата Претседател на Р. Македонија од страна на Оливер звани Трула Вишња, Катица 6.24 (СЈО), УБК (сервисот на Бејли и Хунтата) и платеничкото Судство за јавен политички линч.

#Оставка за неспособните.📝

#Бојкотирам уставни промени со фингирано 2/3 мнозинство. 🚫

#Апсаана за картелот Северна. ⛓️

#НароденБунт се крчка… ✊🏻

#ПравоНаСамоодбрана“ – пишуваат од „Бојкотирам“

„Судијката Анета Арнаудовска што објави Службена Тајна дека УБК ја прислушува Вила Водно и кабинетот на претседателот Иванов е разрешена. http://sud.mk/…/tVPLUuMwEPwaH2…/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/…

Туку прашањето е кој ќе сноси одговорност за незаконското прислушуваше на институцијата претседател на државата?!

#Бојкотирам уставни промени со фингирано 2/3 мнозинство. 🚫

#Апсаана за картелот Северна. ⛓️

#НароденБунт се крчка… ✊🏻

#ПравоНаСамоодбрана“ – додаваат во одвоен текст на Фејсбук од движењето „Бојкотирам“

Претходно «
Следно »