СЕ „ЗАЛУПАА“ СВЕКОРОТ И НЕВЕСТАТА: Сватовите одвај ги разделија (ВИДЕО)

  • November 24, 2018

Свекорот и невестата си разменија по неколку шлаканици, удари по глава, а сватовите се обидуваа да ги разделат.

свекор_и_невеста infomaks

На една свадбена веселба, невестата му покажа среден прст на некого и продолжи да си го мести градникот како ништо да не било.
Но прстот му бил упатен на свекорот, кој, како што може да се види на снимката, гневно ѝ се приближи ѝ почна да ѝ вика.Невестата му возврати и почна расправија, која прерасна во тепачка.

Свекорот и невестата си разменија по неколку шлаканици, удари по глава, а сватовите се обидуваа да ги разделат.

Претходно «
Следно »