СЕ ЗАСИЛУВА ПРИСУСТВОТО НА ПОЛИЦИЈАТА ПРЕД СОБРАНИЕТО

  • May 30, 2017

Во моментов пред Собранието на РМ се засилува присуството на полицијата.

policija-12-640x360

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја одржи втората седница на која единствена точка на дневниот ред е избор на Влада.

Претходно «
Следно »