Се одложува попиcoт?

Се поизвесно е дека веќе започнатиот попис на населението во Македонија ќе се одложи како што веќе подолг период бара претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и опозиција. Во насока на барањето на опозицијата се приклучи и една партија од владеачкото мнозинство, а тоа е партијата на Павле Трајанов. Тој на пресконференција истакна дека пописот треба … Continue reading Се одложува попиcoт?