СЕ ПОВЛЕКУВА БАНКНОТАТА ОД 500 ЕВРА:ЕЦБ најави повлекување на банкнотата до крајот на 2018

  • May 5, 2016

Европската централна банка најави дека до крајот на 2018-та година ќе престане да ги печати банкнотите од 500 евра.

Претходно «
Следно »