СИЛНИ ПОЛИЦИСКИ СИЛИ НА „ВОДЊАНСКА“: Специјалци од „Тигар“ и „ЕБР“ распоредени во близина на резиденцијата на Бејли и Претседателската вила!

  • January 11, 2019

Силно полициско присуство е распоредено вечерва на улицата „Водњанска“ во близина на резиденцијата на Амбасадорот на САД и Претседателската вила на Водно.

 

Неколку комбиња полни со припадници на „Тигар“ и џипови на „ЕБР“ се распоредени на улицата „Водњанска“ која води кон населбата Водно. Полицијата е во близина на резиденцијата на амбасадорот на САД и Претседателската вила на Водно.

Која е причината за ваквото полициско присуство од МВР не успеавме да добиеме одговор.

Во моментов во Собранието се гласаат уставните измени со кои се менува Уставното име, државјанство, идентитет.

Претходно «
Следно »