СИЛЈАНОВСКА: Го поздравувам колегата кога поминувам покрај неговиот штаб, бидејќи сите луѓе се важни!

  • April 24, 2019

Секој човек ни е битен, секој глас ни е битен. Сите знаат дека со почитување на законите без исклyчок, со yкинување на kopyпцијата, нeпотизмот, нecпособните функционери Македонија ќе оди напред.

Зборувајте со вашите пријатели, колеги и роднини, без разлика од која партија се, од која националност. Јас и кога поминувам покрај штабот на колегата им отпоздравувам зашто знам дека длабоко во нивното срце и тие млади таму веруваат дека само со право ќе има правда за Македонија, напиша кандидатката за претседател Гордана Силјановска Давкова на Фејсбук.

Секој човек ни е битен, секој глас ни е битен. Сите знаат дека со почитување на законите без исклучок, со укинување на…

Gepostet von Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова am Mittwoch, 24. April 2019

Претходно «
Следно »