СИТЕ КОДОШИ ОД МАКЕДОНИЈА: „Миленко Неделковски Шоу“ со документи од сојузна УДБА за активностите на кодошите во Македонија

  • September 23, 2017
  • Коментари

Новата епизода од 12-та сезона на „Миленко Неделковски Шоу“, ќе ви го задржи вниманието, со фактите и документите презентирани за кодошите кои работеле против националните интереси на Македонија, а биле следени, односно биле соработници на сојузната УДБА, меѓу кои и голем број на важни лица на денешната политичка сцена, каков што е случајот со „Ибар“, инаку претседател на една голема албанска политичка партија

Освен за „Ибар“ во емисијата ќе видите и документи за соработката на многу лица од општествениот и јавен живот во Македонија, кои соработувале со сојузна УДБА, спротивно на националните интереси на Македонија.

Претходно «
Следно »