СИТЕ СЕ ПРЕДАВНИЦИ: „Клети предавници“ осамна на плочникот пред Собранието на Р.Македонија

  • June 12, 2018
  • Коментари

„Клети предавници“ – е пораката која народот ја остави на плочникот пред Собранието како констатација за целокупниот собраниски состав без исклучок, велат граѓаните кои ги објавија фотографиите на социјалните мрежи

 

Претходно «
Следно »