СИТЕ СЛУЧАЈНОСТИ, СЕ ДАЛЕКУ ОД СЛУЧАЈНИ: Случајот „Peкет“ ви е копиpaн од А до Ш како во случајот „ТАТ“

  • October 9, 2019
  • Коментари

Комуњарчиња !!!! Приказнава со “Курбан шема” во случајот рекет ви е копирана од А до Ш како во случајот ТАТ…. Таму го изеде Соња а сега Ката.Тогаш министрите во тренерки и Бранко спасија г’з , а сега министрите без вратврски и Зоран… Многу провидно ,народецов не пие нафта и не заборава толку бргу …. Но времето тој ваш најголем непријател безмилосно ви одбројува….Дали во Јануари или во Април или во Октомври 2020 ќе ви ја испорача фактурата…..А сега да не вие во кожа човек бидејќи КОШМАРОТ за вас само што започна…. #PlagijatoriAmateriNesposobni, пишува Александар Бичиклиски на Фејсбук.

Претходно «
Следно »