СКАНДАЛ во емисија во живо: Новинарот направи гаф на деценијата

  • November 13, 2016
  • Коментари

 

Не е лесно да се работи емисија во живо, а тоа го докажува и ова видео.

ННовинарот на ТВЦГ Александар Радовиќ, се јави во живо во утринската програма, која е една од најгледаните во Црна Гора.

Непосредно пред да сфати дека е уклучен во програмата, на некого му кажа: „Е, мајмун еден“.

Очигледно новинарот се расправал со некого пред уклучувањето.

Претходно «
Следно »