СКАНДАЛ НА СВАДБА Сватовите се испотепале зашто невестата го задржала презимето!

  • October 13, 2016
  • Коментари
Тепачката, наводно, се случила во Лесковац, а до тепачката дошло заради банална причина.

“Ку.во!” – се слушнало веднаш откако невеста соопштила дека ќе го задржи презимето, а замислете тој погрден збор го изговорил свекорот.

Токму тој збор бил причина сваќите (мајките на зетот и невестата) да се затепаат. Па наместо со убава веселба, свадбата завршила со масовна тепачка.

Претходно «
Следно »