СКОПЈЕ ДО 15 ЧАСОТ: Најголема излезност во Центар, најмала во Сарај

  • May 5, 2019
  • Коментари

Ова е излезноста по општини до 15 часот:

Центар 39.29%
Карпош 39.03%
Кисела Вода 37.08%
Аеродром 36.86%
Ѓорче Петров 35.21%
Зелениково 32.77%
Петровец 31.81%
Гази Баба 31.74
Илинден 31.70%
Сопиште 31.28%
Бутел 31.07%
Чучер Сандево 25.06%
Арачиново 20.75%
Чаир 19.90%
Шуто Оризари 17.46%
Студеничани 17.36%
Сарај 16.55%

Претходно «
Следно »