СКОПЈЕ КАКО СОДОМА И ГОМОРА: Власта финансираше настан на кои малолетни деца гледаа во гoли тpaнceкcуaлци!

  • January 29, 2019
  • Коментари

Во општество во кое идентитетот, историјата, јазикот и името на една држава се на продажба, а Собранието е еднакво на сточен пазар, премиерот е аболициран и не се очекува некое високо ниво на морални вредности, но ова е веќе премногу.

Имено во еден од клубовите во Скопје на 27 јануари се одржа настан чија цел е промоција на xoмoceкcуaнocта, на кој за жал присуствуваа голем број на малолетници кои беа изложени на експлицитни сцени. Малолетниците неколку часа гледаа во гoли тpaнceкcуaлци и сцени кои и за многумина полнолетни граѓани би биле експлицитни.

Да се потсетиме дека Владата во повеќе наврати финасираше низа на невладини кои се занимаваат со ЛГБТ тематика, а потроши и милиони за набавка на лубриканти. Да не заборавиме и на Никола Шиндре, учесник на „Шарената револуција“ и поддржувач на СДСМ, кој јавно преку своите текстови ја релативизира пeдoфилиjaтa.

Претходно «
Следно »