СЛАВНО ДЕЛЧЕВО СО ПОДДРШКА ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА: Цело Делчево на нога!

  • March 3, 2017
  • Коментари

И делчевчани денес излегоа со поддршка за унитарна, суверена и независна Република Македонија во рамки на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“

delcevo_protest

Освен во Делчево, во одбрана на унитарноста излегоа граѓани од уште 15 други градови низ Македонија.delcevo_protest2

 

 

Претходно «
Следно »