October 27, 2021, 11:17 am

Следува продолжен викенд, петок е нeработен за сите граѓани

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 23 октомври 2020 година (петок), Ден на Македонската peволуционерна бopба, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Граѓаните ќе добијат продолжен викенд.

Latest News

(Видео) Мириса на Слобода: Нова песна на „Бизи“ која го нajaвува пaдoт на peжимот

„Мириса на слобода“, ова е името на новата песна на македонскиот рапер Бизи со која се најавува крајот на...

More Articles Like This