СЛЕДУВА ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД: Потоа уште два дена за одмор

  • October 10, 2019
  • Коментари

Согласно законот за празници неработен ден ќе биде овој петок, 11 октомври, Денот на народното востание, со што уживаме во три дена одмор или споен викенд.

Тоа е следниот неработен ден. Потоа следат уште два неработни дена: 23 Октомври (среда), Ден на Македонската револуционерна борба и 8 Декември (недела), „Св. Климент Охридски”, односно 9 декември (понеделник).

Претходно «
Следно »