СЛЕДУВА ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД: Четврток неработен ден, ќе се слави Денот на Републиката!

  • July 27, 2018
  • Коментари

Денот на Републиката, 2 август (четврток) е неработен за сите граѓани во Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани на Република Македонија им го честита Денот на Републиката.

Претходно «
Следно »