СЛУЧАЈНО СЕДЕЛЕ ЕДЕН ДО ДРУГ ВО АВИОН: Сфатиле дека се двојници

  • January 25, 2017

Исклучително ретко се случува кога луѓето ќе си ги запознаат своите двојници, а уште поретко е кога столчето во авионот тие ќе го делат со нивниот  двојник.

двојници-520x408

Вистинска позитивна драма се случила за време на еден лет кога сопругата на еден од двајцата двојници се обидела да го побара својот сопруг, а тогаш останала збунета од идентичниот изглед на двајцата патници кои седеле еден до друг.

Момчињата имаат иста боја на коса, брада и очи, а на шега некои од патниците побарале и ДНК-тест за потврдување на идентитетот на овие двајца двојници.

Претходно «
Следно »