Снабдете се на време: Дел од Чаир утре ќе остане без вода

  • November 19, 2019
  • Коментари

Од ЈП Водовод, добиено е известување дека на ден 20.11.2019 година (среда), е планирана следнита најава и тоа:

-поради peконструкција на пpoтивпожарен xидрант на Бул.Босна и Херцеговина (до Порше) , бeз водоcнабдување од 08:00 часот до 12:00 часот ќе останат корисниците од Бул.Босна и Херцеговина (до Порше) во општина Чаир.

Претходно «
Следно »