СНЕЖНА ИДИЛА ВО МАКЕДОНИЈА: Утрово државата се разбуди во снежна покривка

  • November 17, 2018

Утрово Македонија се разбуди во снежна покривка. Снег заврна на повисоките места низ државава, додека пак во делови од Западна Македонија утрово врнело дожд со повремен снег.

Една од поубавите фотографии кои кружи на социјалните мрежи е срничка фотографирана на Пелистер.

Претходно «
Следно »