СНИМКА ОД ДРОН: Протестите ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА стануваат сè помасовни

  • March 9, 2017
  • Коментари

Веќе 11-ти ден, Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА масовно протестираа низ скопските улици за зачувување на унитарноста и сувереноста на Република Македонија.

Претходно «
Следно »