СОВЕТИ ЗА ТРОШЕЊЕТО НА ПЛАТАТА ОД 500 ЕВРА: Платете го долгот во продавница, дури и оној на комшијата!

  • May 10, 2018

Ако имате проблеми со трошењето на платата од 500 евра, која како што вети Заев ќе донесе „живот“ во Македонија, еве неколку совети кои ќе ви олеснат во трошењето на парите. Притоа внимателно следете и фаќајте забелешки, особено кај делот со спиралното штедење со цигарите.

 

Да не ви се фати многу штедење, па и плата, нема да знаете што со парите.

Претходно «
Следно »