СОЛЗАВЦИ И ШОК БОМБИ ВО СОЛУН: Полицијата се судри со грчките демонстранти кои скандираа „Македонија е Грчка“

  • September 8, 2018
  • Коментари

Во Солун протестанти се судрија со полицијата. Тие протестираат под мотото „Македонија е Грчка”

 

 

Thessaloniki Greece Live

Macedonia is Greece rally. Thessaloniki live. Source RT

Posted by Greek City Times on Saturday, 8 September 2018

Претходно «
Следно »