Солза Грчева: Обична , но да не се лажеме, намерно од сите избрана… Солза Грчева: Обична , но да не се лажеме, намерно од сите избрана… | opserver.mk

  • July 15, 2019

Ќе ја донесат директно од мешање слатко од смокви и почнува да краде и вработува цела фамилија. Обична , но да не се лажеме, намерно од сите избрана малоумница неписмена. Мислам на Ката. Ајде сега нека ги запалат маиците шарените што ги шетаа со талентката со просек 6. Ах колку сум горда што ја исплескав во Собрание и само јас не ја гласав. Еве им ја сега…ја чекам и другата со црвениот кармин која беше извадена како од кабаре. Доста беше…

Претходно «
Следно »