Сообраќајна несpеќа во близина на наплатната станица Петровец

  • April 26, 2019

Сообраќајот вечерва е во прекин на патот Скопје – Куманово , поради сообраќајна несpеќа.

Од 21,15 часот поради случена сообраќајна не3года во прекин е сообраќајот на авт.Скопје-Куманово (после наплатна станица Петровец,), а сообраќајот се пренасочува од стара клучка за Аеродром Петровец према Скопје. соопштуваат од АМСМ..

Претходно «
Следно »