СООПШТЕНИ ПОСЛЕДНИТЕ 10 КАНДИДАТИ ОД ВМРО-ДПМНЕ: Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ ги обелодени и последните 10 имиња на кандидати за градоначалници

  • September 15, 2017

ВМРО-ДПМНЕ денес ги соопшти последните 10 кандидати за градоначалници.

 

За Центар –Дејан Јовановски

За Могила-Стевче Пивковски

За Илинден-Жика Стојановски

За Македонски Брод- Милосим Војнески

За Лозово -Јордан Илиовски

За Делчево- Иван Соколов

За Берово- Никола Атанасов

Теарце -Војо Гоговски

Кичево- Влатко Сајковски

Зелениково -Александар Манев

Претходно «
Следно »