СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ВРИЈАТ:„Денес е Св. Мира Дизел, заштитничка на огласите за работа”

  • February 13, 2019
  • Коментари

Тема на денот беше пратеничката Мира Стојчевска и непотизмот во редовите на СДСМ. Во ист ден излегоа информации дека си ги вработила синот и братот.Претходно во Шумска полиција е вработен и нејзиниот сопруг, си зема субвенции за пелети, а позната стана како пратеничка со најголем износ на патни трошоци.

Сепак прекарот Мира Дизел го доби по славната изјава дека покачувањето на акцизата нема да ги погоди сиромашните зошто немаат возила.

Социјалните мрежи буквално зовреа од фото монтажи и коментари, со кои граѓаните го изразуваа револтот за оваа појава во редовите на СДСМ, партијата која ветуваше чесност, борба со корупцијата, нула толеранција за непотизмот и партиските вработувања.

Еве дел од објавите:„Денес е Св. Мира Дизел, заштитничка на огласите за работа. Сподели ја иконава ако и ти бараш работа“

„Кучето на Мира е вработено во гранична полиција“

,,АВРМ -Агенција за Вработување на Роднини на Мира“

„Ликот на Мира Дизел се појави магично пред зградата на Агенцијата за вработување“

Претходно «
Следно »