СО ЛЕТОТО СЕВЕРНА ОТИДЕ JAБАНА: Паролата ,,Никогаш Северна, само Македонија” се појави книжните пари

  • June 9, 2019
  • Коментари

Македонија, но и Зоран Заев ја очекува жешко лето. Паролата ,,Никогаш Северна, само Македонија” зема замав па така се почесто се употребува на социјалните медиуми и во јавноста, а истата гласно се слушаше при прославата на Европската титула за РК Вардар. Комитите можеби ја популаризираа истата, но и граѓаните општо ја прифатија истата па насекаде ја користат. Паролата ,,Никогаш Северна, само Македонија” се појави книжните пари, па многу веројатно е дека без датум за преговори со ЕУ и со доаѓањето на летотот Северна отиде јабана.

Претходно «
Следно »