СО СПИСОЦИ СЕ ВРШАТ ПРИТИСОЦИ ВРЗ ГЛАСАЧИ: Сафет Бишевац со список шета по куќи и врши притисок врз гласачите?!

  • October 15, 2017

Попладнево загрижени граѓани на социјалните мрежи предупредуваат дека претставници на владеачката партија активно агитираат на улица и покрај изборниот молк, и тоа со списоци посетувајќи семејства

 

Според граѓанин, Бишевац се список во рака се шетал во семејни куќи и вршел притисоци.

[kopa_block_quote class=”e.g. kopa-blockquote-1, kopa-blockquote-2″]

Сафет Бишевац врши флагрантно кршење на изборниот процес, преку директен притисок врз гласачите.
Тој со список на гласачи в рака, оди од куќа на куќа и ги притиска граѓаните да гласаат за СДС.
Ова е показател дека се исплашени и свесни дека губат, па затоа превземаат вакви незаконски чекори.
Апелираме граѓаните да не потклекнуваат на овие притисоци на СДС.
Веќе е извесна победата на Новата Ера.

[/kopa_block_quote]

 

 

Претходно «
Следно »